Tomb Raider – Secret Of The Sword

Kun Core Design julkaisi alkuperäisen Tomb Raider -videopelin vuonna 1996, ne eivät luultavasti ollenkaan osanneet aavistaa luoneensa huiman, koko maailman laajuiseksi leviävän kulturellisen ilmiön videopelaajien keskuuteen. Lukuisia jatko-osapelejä ja muutamaa elokuvaa myöhemmin Guinnessin Ennätystenkirja nyt tunnustaa Lara Croftin “kaikkein menestyksekkäin ihmis- virtuaalipelisankariksi”, joka ei olekaan titteli, jonka voi helposti ohittaa. Microgaming on tehnyt Laran nimissä kaksi slottipeliä, Lara Croft – Tomb Rider -pelin, ja tämän jatko-osan, Tomb Raider – Secret Of The Sword. Jos Lara on vienyt sinunkin sydämesi, niin nappaa ihmeessä tästä tilaisuudesta kiinni ja kokeile sinäkin Tomb Raider – Secret Of The Sword -slottipeliä, taikka sitten Microgamingin toista aiheeseen rakennettua slottipeliä Lara Croft – Tomb Raider.

Lisätietoa pelistä Tomb Raider – Secret Of The Sword

Tomb Raider – Secret Of The Sword on Microgamingin valmistama slottipeli, jossa on 5 kelaa ja 30 voittolinjaa sekä 3 riviä. Pelissä on mukana muhkeat bonusomaisuudet ja tietty Lara Croft -tyylistä musiikkia ja äänitehosteita, jotka vievät sinu suoraan Tomb Rider -pelien tunnelmaan. Pelin kelat on asetettu jonkinlaisen temppelin ulkopuolen täyttämälle taustalle, ja pelin matalammat voitot antavia pelimerkkejä edustavat pelikorteista tutut 10, J, Q, K ja A -pelimerkit. Näiden pelimerkkin design on varmasti tuttu kenelle tahansa videopelaajalle, sillä ne on toteutettu samalla fontilla ja tyylillä, kuin pelin nimikin. Pääasialliset pelimerkit keloilla ovat kaikki Laraa erilaisissa asennoissa ja tilanteissa: mustassa asussa, punaisella moottoripyörllä, lentämässä ilman halki ja samalla ampuen, ja lopuksi vielä kiipeämässä seinällä. Pelin erikoispelimerkkejä ovat vihreänsävyinen palanen, joka aktivoi pelin ilmaiskierrokset, ja passi, joka on avain Global Adventure -bonuspeliin. Pelin wild on lähikuva Laran kasvoista, ja tällä pelimerkillä voit tunnetusti korvata minkä tahansa muun pelimerkin keloilla lukuun ottamatta muita bonusmerkkejä.

Tomb Raider – Secret Of The Sword -pelin ilmaiskierrokset

Kaikki rakastavat ilmaiskierroksia ja Tomb Raider – Secret Of The Sword -pelissä niitä on mukava määrä sisällytettynä. Saamalla kolme, neljä tai viisi vihreää palasta, eli pelin scatteria, minne tahansa keloilla, saaat 10 ilmaiskeirrosta. Tässä bonuspelissä on mukana rullaavat kelat -ominaisuus, joka tarkoittaa, että jokainen peräkkäinen voitto kasvattaa voittokerrointa yhdellä ylöspäin. Toinen tämän bonuksen ominaisuus on, että voittoyhdistelmän voittomerkit poksahtavat aina keloilta pois, ja tilalle tippuu ylhäältä uusia pelimerkkejä, jotka voivat taas muodostaa uusia voittoja, ja tätä jatkuu niin kauan, ettei uusia voittoja enää muodostu keloille.

Tomb Raider – Secret Of The Sword -pelin Super Mode

Tämä on sattumanvarainen bonus, joka voi aktivoitua pääpelin aikana. Jos olet tarpeeksi onnekas, saat 5 ilmaiskierrosta ja sattumanvaraisesti asetellut jähmettyneet wildit.

Tomb Raider – Secret Of The Sword -pelin Global Adventure Bonus

Pääpelin aikana näet passikuvia keloilla. Jos saat näistä yhden jokaisen kelan keskelle koko pelin aikana (pelikone muistaa kyllä), pääset Global Adventure -bonukseen. Aktivoidut kelat ääriviivataan sinisellä ja valaistaan. Tämä on hauska bonuspeli jos pääset pelissä pitkälle. Aluksi näet kartalla viisi paikkaa maailmalta: Bolivia, Lontoo, Ghana, Nepal ja Tokyo. Jokaisessa paikassa on kuuri artefaktia, joista voit valita. Pelissä on mahdollista paljastaa salainen aarre, miekan palanen tai ansa. Löytämällä miekan palasen, saat jatkaa seuraavaan lokaatioon etsimään lisää artefakteja. Jos osut kahden ansan kohdalle, niin bonuspeli päättyy siihen paikkaan.

Tomb Raider – Secret Of The Sword -pelin palautusprosentti

Tomb Raider – Secret Of The Sword -pelin palautusprosentti on 96 prosenttia. Palautusprosentti on teoreettinen, prosentuaalinen lukema, joka on laskettu monien pelaajien ja pitkäaikaisen pelaamisen tuottamien voittojen keskiarvona verrattuna pelaajan peliin asettamaan pelipanokseen. Palautusprosentti antaa pelaajalle vähän suuntaa siitä, kuinka paljon omasta pelipanoksesta voi odottaa pelistä voittavansa prosentuaalisena summana. Yksittäisiä pelikierroksia kohti palautusprosenttia ei kuitenkaan kannata yrittää soveltaa.

Pääset pelaamaan Tomb Raider – Secret Of The Sword peliä esimerkiksi tällä nettikasinolla.

Categories: Pelit