Big Bad Wolf

Kuinka monessa lasten sadussa juuri susi onkaan ollut pahiksena? Tässä slottipeli, jossa susi on myöskin kaikista pahista pahin – ja suurin! Peli pohjautuu Pieni Punahilkka –tarinaan. Pelissä on mahtavat grafiikat jotka saavat pelaajan viihtymään toden teolla, ja mukavan kokoisia voittojakin on pelistä mahdollista saada voitettua omaan kukkaroon. Kokeile ihmeessä!

Lisätietoa pelistä Big Bad Wolf

Big Bad Wolf on QuickSpin –pelinvalmistajan toteuttama slottipeli, jossa on 5 kelaa ja 25 voittolinjaa. Pelin minipanosmäärä on 25 senttiä, ja maksimissaan 100 euroa. Big Bad Wolf on ensimmäinen peli, jossa on käytössä Swooping Reels –toiminto. Tämä toiminto toimii niin, että aina kun pelaaja saa voitokkaan pyöräytyksen, voittomerkit poksahtavat pois keloilta ja häviävät. Jäljelle jäävät merkit tippuvat tyhjiin kohtiin ja ylhäältä kelat täyttyvät uusilla merkeillä. Tämä mahdollistaa pelaajan voittamisen uudelleen ja uudelleen pyöräyttämällä keloja vain kerran, sillä silloin kun uudet merkit ovat pudonneet keloille ja täyttäneet ne, voittoyhdistelmät lasketaan uudelleen ja jälleen ne poksahtavat keloilta pois ja peli jatkaa tätä rataa, kunnes uusilla merkeillä ei enää saa uusia voittoja. Tämä ominaisuus saattaa olla pelaajalle tuttu Gonzo’s Quest –pelistä, jossa käytössä oleva Avalance Reels –toiminto on vähän samankaltainen, kuin Swooping Reels.

Pelissä on myös erikoinen wild –toiminto. Pigs Turn Wild –toiminnossa pelin possut muuttuvat wildeiksi pelaajan joka toisella voittokierroksella. Jos pelaaja saa kuusi voittoa peräkkäin, kolme possua muuttuu wild –merkeiksi! Tämä edelleen tekee pelaajan voittomahdollisuudet Swooping Reels –toiminnon kanssa todella hyvinksi.

Big Bad Wolf –pelin ilmaiskierrokset

Huolimatta Sooping Reels –toiminnosta ja Pigs Turn Wild –toiminnosta, Big Bad Wolf –pelissä ilmaiskierroksien sanotaan olevan se, jossa suurimmat voitot on jaossa. Ilmaiskierroksille pääsee saamalla kolme tai useampi Big Bad Wolf scatter-merkkiä minne tahansa keloilla. Pelaaja palkitaan 10 ilmaiskierroksella aluksi, mutta pelaajan on mahdollista saada 10 lisäilmaiskierrosta jokaista kolmea Big Bad Wolf –merkkiä kohden ilmaiskierrosten aikana.

Big Bad Wolf –pelin bonus

Big Bad Wolf –pelissä on myös bonuspeli. Bonuspeliin pääsee ilmaiskierrosten aikana kuu –merkeillä. Kuu –merkit kerätään ja näillä autetaan isoa pahaa sutta puhaltamaan taloja kumoon. Kolmella kuulla saadaan puhallettua kasaan puutalo ja tästä pelaaja saa 2 ilmaiskierrosta, kun taas kuudella kuulla susi puhaltaa kumoon tiilitalon ja antaa pelaajalle vielä 2 ilmaiskierrosta lisää. Kaikki bonuspelin jälkeiset voitot saavat kaksinkertaisen voittokertoimen.

Big Bad Wolf –peli mobiilissa

Big Bad Wolf –peliä voi pelata myös mobiilissa! Miten hauskaa! Peli toimii kaikilla iOS- ja Android –käyttöjärjestelmiä käyttävillä laitteilla suoraan selaimella, eikä erillistä sovellusta tarvita ladata. Pelin mobiiliversio on julkaistu huhtikuussa 2015.

Big Bad Wolf –pelin palautusprosentti

Big Bad Wolf –pelin palautusprosentti on huippuluokkaa, sillä se on 97,34 prosenttia ja hipoo nettikasinoiden peliautomaattien maksimipalautusprosenttia.

Categories: Pelit